onsdag den 22. juni 2011

Samsung Galaxy S II

Samsungs nye top model Galaxy S II, har fået mange roser med på vejen og nogle har ovenikøbet kaldt den verdens bedste Smartphone.


Specifikationerne:
- Android 2.3
- Arm Cortex A9 dual-core-processor på 1,2 GHz
- 4,27" Super AMOLED skærm på 800x480 pixel
- 8MP kamera med flash på bagsiden og 2MP kamera på forsiden
- 16GB ram
- Vægt: 116 gram
- Mål: 125,3 x 66,1 x 8,49 mm
Se alle specs. her.

Hurtigere - smartere - tyndere
Det er sådan Samsung præsentere Galaxy S II. Den har dual-core processor, så den har grundlaget for at være hurtigere og ja, den er tyndere end mange andre SmartPhones, men smartere? Den køre Android 2.3 og Samsungs brugereflade og widgets er ikke imponerende, så hvor den er smartere hende ved jeg ikke.


Er den nu også så hurtig?
Jeg har køre flere benchmark test (programmer der tester og måler forskellige dele af telefonen) på den og de når alle frem til samme resultat: Samsung Galaxy S II er forrygende hurtig og den ligger klart i toppen uanset hvilket program jeg tester med. Så ja, den er en hurtig.

Jeg er bare ikke imponeret
Den har da godt nok rigtigt flotte specifikationer, hele 16GB bruger hukommelse, den er tynd og let og så er den jo hurtig - når man tester den! I daglig dagen oplever jeg ikke Galaxy S II som hurtig. Brugerfladen er ikke special hurtig at arbejde med, der mangler widgets og ikonerne er en gang farvelade. Der er massere andre Smartphones med single-core processor, der gør det daglige arbejde lige så godt eller endda bedre, fordi de har en brugerfalde.

Hvis man har bruge for alt det regnekraft Galaxy S II har, til for eksempel grafisk krævende spil eller andet, så er det den rigtigt telefon, men skal man have en "kontor" Smartphone, så ville jeg vælge en telefon med en bedre brugerflade.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar