tirsdag den 21. juni 2011

HTC Desire S - Effektiv Smartphone

Jeg har nu haft fornøjelsen af HTC's nyeste skud på Desire stammen, Desire S, i et par uger og det er i bund og grund en god stabil Smartphone.

Ikke top specifikationer
Desire S er ikke den bedste i klassen, hvis man kigger på specifikationerne, men det er heller ikke top modellen og det indikere prisen, da også.

Den er udstyret med:
- Android 2.3
- 1 GHz processor
- 3.7" SLCD skærm 480x800 pixel
- 5 MP kamera bag med LED og front kamera med fastfokus og VGA (2MP) opløsning.
- 1,1 GB hukommelse med support for MicroSD
- Vægt på 130 gram
Se de fulde specs her.

HTC Sense, gør en forskel
En af de ting producenterne kan gøre for at adskille sig fra de andre producenter, er at lave deres egen brugerflade til Android, HTC's hedder "HTC Sense" og Desire S er selvfølge udstyret med denne brugerflade. Sense er en af de mest velfungerende brugerfalder til Android jeg har set, den indeholder mange godt og brugbare Widgets og er helt klart en afgørende faktor for, hvorfor jeg fortrækker HTC.

Tung men handy
HTC Desire S har da også sine svarheder, en af dem er vægten. Den er helt klart for tung i forhold til konkurrenterne. 130 gram for en telefon med 3.7" skærm, der er meget. Det er generelt et problem ved HTC telefoner, at de er tunge. Telefonen har en god størrelse og ligger rigtigt godt i hånden, et plus der måske kan opveje at den vejer lidt for meget. 

Effektiv Smartphone
HTC Desire S, er helt klare en godt stabil og effektiv Smartphone. Den klare nemt de flestes behov for e-mail, apps og adgang til sociale netværk, som Facebook, og ligende. Takket være nogle godt widgets fra HTC er det også overskueligt at bruge den. HTC har også lagt navigation på deres Android telefoner og til forskel fra Googles eget navigation, kan man her, hente kort ned på sin telefon, så man ikke behøves at have internet forbindelsen kørende hele tiden. Nogle funktioner koster dog ekstra.

Batteri tiden er som på de fleste andre Smartphones, alt for kort. Telefoner skal lades dagligt og det er god ide at have en lader med i bilen eller en ekstra på arbejdet.

Plusser og minusser
Jeg har nævnt nogle af dem allerede, men her er min mening i liste form.
Plusser:
- HTC Sense, mange widgets
- God størrelse
- Front kamera

Minusser:
- Vægten
- USB/lade stikket sidder på siden, ikke for neden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar