lørdag den 30. oktober 2010

Samsung Galaxy Tab - første indtryk

Så kom den endelig. Den første tab baseret på Android. Her er mit første indtryk af den efter et par dages brug.

Den køre Android 2.2, ellers havde jeg slet ikke købt den. Den er tung, hele 380 gram og det skal man lige venner sig til. Jeg synes til at starte med, at det var en meget bred kant der var rundt om skærmen, men den kan næsten ikke være mindre hvis man skal kunne holde den i hånden uden at trykke på skærmen.

Trods størrelen, den er tre gange så stor som en HTC Desire, overvejer jeg om jeg skal bruge den som primær mobil- telefon/computer. Jeg kan fint have den i indrømmet og den glemmerne som telefon, ved brug af headset.
Batteritiden er fortrinlig, selv med mit brug af internet og bluetooth holder den nemt en hel dag, men der sidder også et 4000 mAh batteri i Galaxy Tab, så alt andet ville også være ringe.

Der er lagt en del fornuftige apps på den, dog skal man have et tv fra Samsung for at kunne udnytte f.eks. fjernbetjenings app en og det har jeg ikke.
Der er æ,ø og å på tastaturet uden at man skal grave dem frem fra andre taster, det er super godt når man skal skrive på din blog.

Det er den første Android device hvor det er lykkedes mig at se live tv fra dr.dk!
Jeg er meget positiv og ser frem til at bruge Galaxy Tab endnu mere.

Published with Blogger-droid v1.6.4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar